Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rand. O persoana obisnuita acumuleaza in colon dealungul anilor, intre 2,5 si 11 kilograme de reziduri metabolice. In unele cazuri la autopsii au fost descoperite intestine in care erau depuneri care cantareau 18 kg si aveau o lungime de 30 cm, lasand in intestin un canal ingust cu diametrul unui creion. Aceste 18 kg se datorau unor straturi inchegate de mucus intarit amestecate cu materie fecala, avand denumirea de placa mucoida.

Aceasta placa are o culoare neagra-verzuie si seamana bizar cu cauciucul intarit al unei anvelope. Placa mucoida poate varia considerabil in functie de starea chimica din intestinul persoanei respective. Poate fi tare si casanta; poate fi tare si densa, dura, umeda si elastica, moale, tare si lipicioasa, subtire si are diferite culori: de la cafeniu, negru, sau negru-verzui la galben sau gri si uneori emana un miros intepator.La temperatura de 37 grade placa incepe sa intre in descompunere raspandind toxine si otrava in circuitul sanguin si implicit in tot corpul provocand probleme de sanatate.

Acumularile de reziduri metabolice provoaca raspindirea bacteriilor si toxinelor peste tot in organism cauzand diferite boli si chiar decesul.

Daca mai multi ani la rand ai avut o dieta compusa din urmatoarele:

– alimente de origine animala ( inclusiv produse lactate )
– alimente prajite
– cafea sau ceai
– zahar
– faina alba (produse panificatie )
– grasimi hidrogenate ( margarina )
– mincare incalzita la microunde
– alcool
– medicamente
– chimicale toxice
– metale grele
probabil exista acumulari de reziduri metabolice in colonul tau.

Datorita alimentatiei gresite, mancarii bogate in amidon, preparate excesiv, cu multe proteine (cartofi prajiti, carne, salam, parizer) pe intestinul gros ramane o pelicula de materii fecale asa numita „zgura”. Aceste depuneri se pietrifica. Totodata in intestin au loc procese de putrefactie si fermentatie. Ambele procese dauneaza organismului. Otravirea cu toxine intestinale este obstacolul esential spre longevitate. S-a dovedit ca intestinul „infundat” este cauza principala a aterosclerozei. Spre 40 de ani intestinul este pietrificat din cauza fecalelor, se intinde, apasa pe organele adiacente (ficat, vezica biliara etc.). Chirurgii au constatat ca 70% din intestinele operate au depuneri pietrificate cu materii fecale, paraziti si mucegai. Sunt ca un horn de soba ce necesita curatire totala.

Alimentatia noastra este bogata in alimente cu grad inalt de procesare si continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive si fibrele vegetale sunt eliminate iar procesul de incalzire schimba structura moleculara a alimentelor si distruge viata si energia. La acestea se adauga lipsa de exercitii fizice si miscare in mod regulat. Tot aici se adauga si stresul ritmului de viata alert al zilelor noastre si stresul electomagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, masini, aparate, etc.
Credeti sau nu Dr. Richard Schulze si altii au tratat oameni in clinicile lor care aveau doar un scaun, odata pe luna! Oare unde mergea toata mancarea pe care o consumau? Acesti oameni aveau intestinele solidificate. Celelalte organe ale lor erau strivite de acest surplus de materie.

Aceasta declaratie a fost facuta de omul de stiinta rus, Elie Metchnikoff , detinator al Premiului Nobel…
si…. este foarte adevarat!
Fara doar si poate, daca vrei sa traiesti o viata lunga si sanatoasa….cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci
…este sa te Asiguri ca ai un colon curat si sanatos.

Este aproape sigur ca ai un colon „murdar” si plin cu toxine. Defapt, un colon plin cu toxine pesemne contribuie la aproape toate bolile de care sufera rasa umana.   


Noi toti sintem expusi zilnic actiunii a mii de toxine si chimicale nesanatoase. Toate acestea le introducem in organism de la hrana pe care o mancam, apa pe care o bem, aerul pe care il respiram si medicamentele prescrise pe care le luam.
Aceste toxine si chimicale periculoase impreuna cu alimentatia moderna conduc la probleme digestive, constipatie, ingrasare, oboseala si lipsa de energie, dureri de cap si multe alte maladii umane oribile. Crezi sau nu autopsiile au dezvaluit ca 80% din persoanele decedate au avut un colon infundat cu reziduri metabolice.

Dar vestea buna este, ca exista o modalitate prin care poti sa iti eliberezi organismul de excesul de reziduri metabolice , acumulari de toxine si sa scapi de:

constipatie sindromul colonului iritabil
oboseala burta proeminenta
exces in greutate raceli frecvente
respiratie urit mirositoare hemoroizi
scaun urit mirositor gaze si balonare
indigestie dureri de cap frecvente
probleme ale pielii, eruptii, infectie cu Candida

Curățați-vă intestinele și completați fluidele corpului cu substanțe nutritive VitaliTEA
VITALITEA este una dintre cele mai puternice ceaiuri de detoxifiere disponibile pentru administrarea micronutrienților și eliminarea deșeurilor nedigerate în colon și în sistemul digestiv.
VITALITEA este umplut cu compuși din plante care curăță ușor sistemul digestiv și sprijină sănătatea dumneavoastră cu fitonutrienți naturali, antioxidanți puternici și cu ierburi cunoscute de vindecare.
Sterilizarea VITALITEA timp de până la douăsprezece ore, deși va fi de aburi pentru doar câteva ore, va crea un cocktail bogat în fitonutrienți pentru celulele dumneavoastră. Cu cât ierburile sunt mai abrupte, cu atât mai multe vitamine și minerale vor fi extrase.
Toate componentele solubile în apă din ierburi plutesc în vara ușoară, dar parfumată. Ele sunt imediat absorbite de celule, pe măsură ce VITALITEA intră în sistemul dumneavoastră. Antioxidanții, polizaharidele, oligozaharidele, flavonoidele, terpenele, fitosterolii, alcaloizii … lista devine mii de compuși în fiecare dintre aceste familii de fitochimice.

21728518_1603101649734009_6679849918702831856_n

 

Reclame