Pahar Soul

Cateva detalii interesante despre Ingredientele din SOUL:

Extracul di iarba de Orz:
Studii de Laborator asupra Cancerului de Leucemie „- Într-un experiment de la Universitatea George Washington, O echipa de M.D.s a expus celulele canceroase leukemice la extract de iarbă de orz. Extrasul a ucis practic toate celulile canceroase. Încurajați, cercetătorii au supus apoi extractului celulele canceroase de creier. A eradicat 30-50% din aceste celule. Într-un al treilea studiu, extractul a inhibat creșterea a trei tipuri de celule canceroase de prostată cu 90 până la 100%.

Lămâe organică (fructe) pulbere:
Beneficiile de sănătate ale lămâii includ tratamentul infecțiilor gâtului, indigestie, constipație, probleme dentare și febră, sângerări interne, reumatism, arsuri, obezitate, tulburări respiratorii, holeră și hipertensiune arterială, în timp ajută și la beneficiile părului și ale pielii. Cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice din generații, lămâiele ajută la întărirea sistemului imunitar, curăța stomacul și este considerat purificator de sânge.

Rădăcină de Curcuma:
-Reducerea inflamației cât mai mult posibil ar trebui să fie o prioritate de vârf în orice sistem de dietă sau stil de viață care vizează cu sinceritate performanța optimă și sănătatea vieții.
-Inflamația este un proces omniprezent în organism. Scopul său evolutiv a fost, în primul rând, de a proteja țesuturile deteriorate împotriva altor vătămări. În lumea noastră modernă, totuși, căile inflamatorii sunt în mod constant supra-stimulate de toxine de mediu, dietă proastă și stres. Puterea anti-inflamatorie a turmericului provine dintr-un compus numit in special curcumina. Lista de beneficii de la consumatoare Curcumina este impresionantă.
-Studiile au arătat că curcumina are activitate antitumorală și antioxidantă în plus față de efectele sale puternice antiinflamatorii. Acțiunea antiinflamatorie a curcuminei provine din capacitatea sa de a inhiba producția de organe ale compușilor de semnalizare proinflamatori numiți eicosanoizi. Utilizarea de curcuma pentru a încetini producția de eicosanoide a organismului aduce nivelurile lor în organism la niveluri normale și, ca urmare, inflamația cronică sistemică în organism scade semnificativ.

Guduchi (Tinospora cordifolia) Extract:
Journalul International de la centrul de cercetare Ayurveda, Publicația Departamentului AYUSH Govt. Din India. Validitatea științifică prin intermediul cercetării moderne prin adoptarea unei abordări „farmacologice inverse”. Proprietățile medicinale potențiale raportate în cadrul cercetărilor științifice includ antidiabetice, antipiretice, antispastice, antiinflamatoare, anti-artritice, antioxidante, antialergice, antistresive, antileptice, antimalariene, hepato-protectoare, Activități neoplazice. Această revizuire reunește diferitele proprietăți și utilizările medicinale ale T. cordifolia descrise în Ayurveda, împreună cu rapoartele fitochimice și farmacologice.

Reclame